Print dit verhaaltje

Nederland
Joost, 30/3/2009, 14:55

Het is half elf 's avonds en we zijn nog steeds door de boot aan het rommelen. Allemaal voorbereidingen voor vertrek, want vannacht om drie uur vertrekt ons vliegtuig naar Nederland! Jawel, we gaan een maand op vakantie naar ons thuisland.

Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste werkdag gehad en afscheid van mijn collega's genomen door samen in een tentje in de stad te lunchen. Zes maanden werken zijn ineens al weer voorbij. Het weekend zijn we bezig geweest met slim inpakken van spullen. Siebe is nieuw op de boot, maar ook een hele lading babybenodigdheden. Dat neemt toch aardig wat ruimte in en we willen zoveel mogelijk andere, nutteloze spullen mee naar Nederland nemen.

We vinden het wel erg spannend om na meer dan tweeenenhalf jaar weer terug te gaan. En de familie staat ook helemaal op zijn kop. Behalve Ilse's moeder heeft nog niemand Siebe in het echt gezien, dus dat wordt een groot feest! We logeren bij mijn ouders en het schijnt dat mijn moeder een complete babykamer heeft ingericht met allerlei snufjes die we op de boot niet hebben zoals een commode en een box. We hebben er zin in!